Werkwijze

In 4 stappen naar een creatief ontwerp!

Meeting Om inzicht te krijgen in welke creatieve ontwerpen er gerealiseerd moeten worden en welke ideeën hiervoor al aanwezig zijn, starten we het project met een (online-)meeting. Vaak zorgt dit voor nieuwe ideeën, inzichten en extra duidelijkheid in het projectverloop.
Concepten Ik ga naar aanleiding van de (online-)meeting aan de slag met eerste concepten. Deze concepten worden vervolgens gepresenteerd op een online whiteboard waar het hele proces te volgen zal zijn. Hierdoor wordt duidelijk of we de juiste kant op ontwikkelen.
Realisatie Wanneer de concepten naar wens zijn zal ik aan de slag gaan met de definitieve uitwerking(en). Middels het online whiteboard en tussentijdse updates blijf je op de hoogte van de ontwikkeling en is er voldoende ruimte om feedback te geven waar nodig.
Oplevering Wanneer de ontwerpen akkoord zijn zal ik de ontwerpen aanleveren in de bestandsindelingen die nodig zijn om de ontwerpen te kunnen gebruiken. Hierbij ontvang je ook de kleuren, lettertypes en andere belangrijke onderdelen die horen bij het ontwerp.