Creative design


Mprins Creative Design helpt je graag verder met een uniek, creatief ontwerp. Dit kan bijvoorbeeld een logo zijn maar ook een complete huisstijl. Het belangrijkste is dat het ontwerp de juiste boodschap over brengt en aansluit op jouw visie. Mijn uitdaging is dan om de juiste elementen te combineren en te vertalen naar een sterk ontwerp.

Verschillende mogelijkheden


Logo


Het logo is een van de ontwerpen waarmee iemand voor het eerst kennis maakt met jouw bedrijf. Een eerste indruk die maar beter meteen goed kan zijn. Jouw kernwaarden samen met producten/diensten zal ik vertalen naar een sterk beeldmerk dat je overal kunt gebruiken. Bijvoorbeeld op je website, op een visitekaartje en als profielfoto op social media.

Uitnodiging


Een zakelijke uitnodiging, trouwkaart of geboortekaart. Een uitnodiging moet er uiteraard uitnodigend uitzien. Het unieke ontwerp versterken we met een bijzondere materiaalkeuze of een verrassende vorm. Het ontvangen van de uitnodiging alleen al wordt een feestje op zich.

Drukwerk


Een flyer, een banner of een poster. Het zijn voorbeelden van drukwerk waarmee je jouw boodschap offline kunt verspreiden. Naast grafisch ontwerp is ook de keuze in vorm en materiaal belangrijk. Drukwerk creatief vormgeven biedt de mogelijkheid om net even iets anders te doen en hiermee op te vallen. Ik adviseer en help je graag verder.

Illustraties


Een illustratie kan een tekst versterken, in een video gebruikt worden als animatie of als informatiebron dienen. Kortom illustraties kunnen op veel verschillende manieren worden ingezet. Laten we samen zoeken naar een illustratie dat past bij jouw idee.

Huisstijl


Een huisstijl versterkt jouw merkidentiteit. Door het opbouwen van merkidentiteit zal iemand jouw bedrijf sneller herkennen en vertrouwen. Bij het ontwikkelen van een huisstijl zal ik op basis van jouw kern- en merkwaarden onderzoek doen naar kleuren, vormen en beelden die bijdragen aan de beleving/boodschap van jouw bedrijf. Vervolgens ontwerp ik het logo, visitekaartje, website en bijvoorbeeld briefpapier binnen de huisstijl en vormt het samen een herkenbaar geheel.