Avonturen Handboek Vechel Fantasy

Opdrachtgever: Vechel Fantasy
Jaar: 2021

In opdracht van Vechel Fantasy heeft Mprins Creative Design mogen meewerken aan de vormgeving van het Avonturen Handboek. Vechel Fantasy leidt en ontwikkelt Dungeons & Dragons spellen voor kinderen en volwassenen. Daarbij richt hij zich op het educatief inzetten van het spel. Dungeons & Dragons is gebaseerd op fantasie en stimuleert vaardigheden zoals creativiteit en probleemoplossend denken. Aan de hand van het Avonturen Handboek kunnen kinderen zelf een Dungeons & Dragons spel starten en leiden.

Mprins Creative Design heeft de binnenkant van het Avonturen Handboek vormgegeven. De visie van Vechel Fantasy heb ik vertaald naar een stijl die je op alle 100 pagina’s van het boek terugziet. Iedere pagina is zo opgemaakt dat het prettig leest en overzichtelijk is. Voor de knutselopdrachten in het boek heb ik, in samenwerking met Driek Wilms, 150 illustraties gemaakt. De illustraties laten op een eenvoudige manier de stappen van de knutselopdracht zien zodat het duidelijk is wat je moet doen. De cover is geïllustreerd door Lotte Schonis.

Logo’s, huisstijlen en websites: opdrachten die ik regelmatig realiseer. Een boek had ik nog nooit vormgegeven. Toen Rick mij hierover benaderde was ik meteen enthousiast. Bedankt voor de mooie opdracht en ik ben trots op het resultaat!

Diensten

Ik help je graag verder met de volgende onderdelen:

Creative design Creatief, grafisch ontwerp dat aanspreekt, een verhaal vertelt en blijft hangen.
Social design Creatieve content voor social media die de online aandacht trekt.
Web design Creatieve, geoptimaliseerde website laten maken die past bij jouw bedrijf.
Eco design Creatieve producten en ontwerpen met extra aandacht voor duurzaamheid.