Uitnodiging Ruimteschepper

Opdrachtgever: Ruimteschepper
Jaar: 2019

Mprins Creative Design realiseerde een uitnodiging voor de Ruimteschepper KennisKring. Bij de KennisKring staat het onderling delen van kennis centraal. Het stukje ‘delen’ heb ik dan ook verwerkt in de uitnodiging zelf.

Wanneer je de uitnodiging (in de vorm van het logo) in je handen krijgt lees je eenvoudig een korte omschrijving van de Ruimteschepper KennisKring en Ruimteschepper zelf. Ook krijg je de mogelijkheid om gratis deel te nemen aan een KennisKring sessie d.m.v. van een online verwijzing.

Maar waar zie je stukje ‘delen’ terug?

Al vouwend vind je aan de achterzijde nog extra informatie over de KennisKring maar ook vind je exact dezelfde informatie. Middels een scheurlijn scheur je de uitnodiging in 2 uitnodigingen. één deel voor jezelf (uitnodiging) en de ander voor iemand binnen je eigen netwerk die wellicht interesse heeft in de Ruimteschepper KennisKring (invite). Deze 2 uitnodigingen bevatten beide exact dezelfde informatie.

Zo bereik je met deze uitnodiging 2 personen, is de ontvanger interactief bezig met de uitnodiging en maak je de essentie ‘delen’ tastbaar!

Super trots op het eindresultaat en het proces wat tot het ontwerp heeft geleid!

Diensten

Ik help je graag verder met de volgende onderdelen:

Creative design Creatief, grafisch ontwerp dat aanspreekt, een verhaal vertelt en blijft hangen.
Social design Creatieve content voor social media die de online aandacht trekt.
Web design Creatieve, geoptimaliseerde website laten maken die past bij jouw bedrijf.
Eco design Creatieve producten en ontwerpen met extra aandacht voor duurzaamheid.